Referencer

Syntegon Technology A/S

Syntegon bygger pakke- og montagemaskiner til pharmaindustrien, og her stilles store krav til dokumentationen på vores maskiner.


Safety Culture anvendes af Syntegon A/S som ekstern specialist til at assistere med risikovurderingen, så vi altid har en upartisk specialist til at se vores maskiner og procedurer igennem. Safety Culture anvendes derudover til at verificere vores sikrestyrringer vha. Sistema og bliver brugt som sparringspartner i forbindelse med tvivlsspørgsmål, som har med sikkerhed på maskiner at gøre.

Vores samarbejde har og er fortsat til gavn for os begge, og vi bruger også Torben fremadrettet.​

Slagelse Engineering

Safety Culture A/S og Slagelse Engineering har indgået en såkaldt uformel aftale om at samarbejde på projekter, hvor vores forskellige kompetencer kan sættes i spil. Dette har stået på i lidt over et år, og vi har løst opgaver på en standalone samleautomat med tilhørende fuld dokumentationspakke i henhold til Maskindirektivet samt flere opgaver indenfor ombygninger af maskiner. Her blev ændringen vurderet til at være af mindre karakter, og det var derfor ikke påkrævet at ændre den oprindelige overensstemmelseserklæring. Dette kræver naturligvis en dokumentationspakke til kundens tekniske dossier for maskinen.


Vi har store forventninger til de kommende opgaver, som skal løses i fællesskab, og vi glæder os til samarbejdet.


Casper Berg

Pufin ID

Pufin ID er et danskejet selskab, der producerer en digital mærkning af produkter, som er umulig at kopiere og som dermed giver producenter og kunder mulighed for at verificere ægtheden af et produkt og hente produkt-information.


"Pufin ID bygger maskiner til påføring af de digitale mærker, og vi bruger Safety Culture for at sikre, at det produktionsudstyr som vi bygger både til internt produktion og til vores kunders produktionslinjer overholder Maskindirektivet. Safety Culture håndtere den samlede proces og alle aspekter af CE-mærkningen af vores maskiner for os: Review af designs, opbygning af det tekniske dossier, risikovurdering, aftestning af den færdige maskine og assistance med sikkerhedsrelevante afsnit i brugervejledningen. I drifts-sammenhæng bruger vi derudover bl.a. Safety Culture til den årlige re-verifikation af, at lysgitterfunktionen på vores maskiner fortsat lever op til de krav, der er forudsætningen for maskinernes fortsatte CE-mærkning (stoptidsmålinger).

Safety Culture og Torben Jensen bidrager både i forbindelse med interne design-diskussioner med Pufin ID''s egne teknikere, samt i forbindelse med kundemøder, når det er relevant. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og den kompetente rådgivning vi får hos Safety Culture!"

Kontakt Safety Culture​

Du er altid velkommen til at kontakte mig.

På telefon ​51 54 80 94, eller i formularen herunder.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Safety Culture ApS​

CVR: 41458046

 

Telefon: 51 54 80 94

E-mail: torben@safetyculture.dk

Ring direkte

51 54 80 94

Copyright © 2022 Safety Culture ApS. Alle rettigheder forbeholdes.