Ombygning af maskiner – rådgivning og sparring

Erfaring, integritet og troværdig går igen hos mig​

Ønsker du rådgivning i forbindelse med ibrugtagning eller ombygning af maskiner? Så stiller jeg mig gerne til rådighed. Hos Safety Culture går integritet, troværdig og erfaring igen. Jeg har over 20 års erfaring inden for maskinproduktion, herunder med mærkning, validering og ændring af maskiner. Samtidig har jeg et stort netværk, som jeg kan trække på. Kontoret ligger i Ballerup ved København, men jeg assisterer erhvervskunder i hele Danmark.

Mindre og mellemstore maskininstallationer og procesanlæg

​Jeg har specialiseret mig i rådgivning og sparring i forbindelse med design, sikring, implementering og idriftsættelse af mindre og mellemstore maskininstallationer eller procesanlæg.

Derudover har jeg speciale i verifikation og validering i henhold til for eksempel EN ISO 13849 samt i rådgivning om CE-mærkning af maskiner i henhold til gældende maskindirektiv.

Jeg anvender primært kompetencer fra eget konsulenthus, men jeg kan også trække på mit netværk af kompetente samarbejdspartnere. Jeg er TUV-certificeret inden for Functional Safety Engineer og er samtidig TUV SIS-certificeret inden for processikkerhed og ISO 61511-standarden.

Få et tilbud på rådgivning om ombygning af maskiner

​Du er velkommen til at høre mere om, hvad jeg tilbyder inden for rådgivning og sparring i forbindelse med ombygning af maskiner og andre opgaver på maskininstallationer og procesanlæg. Jeg tager gerne en samtale om, hvordan jeg kan hjælpe og assistere. Herefter kan jeg lave et uforpligtende tilbud.​

Jeg tilbyder blandt andet:

​Hjælp med ibrugtagning af maskiner

Rådgivning om ombygning af maskiner (eksisterende maskine)

Ibrugtagningskontrol ved overdragelse af maskinen til slutbruger

Udlevering af rapport, som kortlægger processen for vurderingen

Risikovurdering i henhold til vejledning for ombygninger med videre

Assistance med vurdering af omfanget af ombygningen, herunder afklaring af, hvorvidt der er tale om en mindre ombygning, eller hvorvidt der er krav om en ny overensstemmelseserklæring.

Kontakt Safety Culture​

Du er altid velkommen til at kontakte mig.

På telefon ​51 54 80 94, eller i formularen herunder.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Safety Culture ApS​

CVR: 41458046

 

Telefon: 51 54 80 94

E-mail: torben@safetyculture.dk

Ring direkte

51 54 80 94

Copyright © 2022 Safety Culture ApS. Alle rettigheder forbeholdes.